In prima parte a conferintei How To Web au fost prezentate mai multe proiecte tinere, utile atat companiilor cat si persoanelor fizice. Vezi mai jos cateva dintre ele.
Pentru a iti tine sub control costurile convorbirilor mobile si a afla toate numerele apelate si SMS-urile trimise intr-o anumita perioada, puteti folosi serviciul bulgaresc Fonii.com.

Proiectul romanesc SociaLook este lansat de Horatiu Mocian si sustinut de investitorul Gerard Baz. SociaLook este un instrument sociale care permite antreprenorilor si investitorilor sa gaseasca persoane relevante intr-o companie sau o locatie anume.

Spotie.com este o aplicatie mobila ce iti dezvaluie, in functie de locatia in care te afli, toate locurile care merita vizitate. Software-ul iti permite sa aflii si ce evenimente au loc precum si cine participa la ele. Odata gasit locul in care doresti sa mergi, utilizatorii Spotie.com pot interactiona si cu alte persoane care s-au aratat interesate de respectiva locatie.

Ce parere aveti de cele trei proiecte? Le considerati utile?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri