„Tinerii antreprenori castiga teren pe zi ce trece, si asta datorita, in parte terminalelor mobile. Numai in 2010 au fost create peste 8 miliarde de aplicatii, multe dintre ele extrem de usor de folosit. Cloud-ul va cuceri lumea”, subliniaza Mitchell.

Unul dintre scopurile companiilor mari de software este de a „incorseta”utilizatorii sa foloseasca softurile lor, in ciuda variantelor mai ieftine si mai colaborative, spune Mitchell, pe masura ce isi prezinta, in cadrul How To Web, produsul propriu.

Huddle este un instrument de colaborare pentru enterprise bazat in cloud. In cei trei ani, produsul a atras peste 100.000 de business-uri din 180 de tari, inclusiv guverne ale anumitor tari.

Citeste si:

„Este mult mai ieftin decat produsele traditionale, facute pentru servere si firewall-uri. Colaborarea B2B s-a schimbat si se va schimba in continuare in mod fundamental. Suntem obisnuiti sa comunicam persoana cu persoana in viata de zi cu zi, acum invatam sa comunicam de la companie la companie”, mai spune el.

In ceea ce priveste securitatea, Mitchell subliniaza ca tehnologia Cloud este extrem de bine securizata, chiar mai mult decat modul traditional care fragmenteza informatia. "Poti pierde USB-ul cu informatii, poti lasa laptop-ul deschis 1 minut intr-un loc public si pierde tot. In Cloud, securitatea este foarte sigura si putem convinge pe oricine de acest lucru".

Ce parere ai de produs? Consideri ca sistemul traditional de a face business va muri?