Noua economie are multe conotatii pentru Marius Ghenea, unul dintre cei mai activi antreprenori de pe plan local, insemnand in primul rand “noua paradigma de business” care deriva din criza economica mondiala, dar inseamna si numeroase oportunitati pentru oamenii de afaceri si mai ales pentru antreprenorii valorosi si care se bazeaza pe inovatie.
Presedintele FiT Distribution, care detine magazine online precum PCFun.ro sau PCGarage.ro, mai spune ca, pe de alta parte, noua economie inseamna si economia bazata pe tehnologie, pe IT, Internet si “pe forta uriasa pe care acestea o au in sensul transferului de informatie, dezvoltarii business-urilor, anularii barierelor geografice, reducerii semnificative a costurilor necesare lansarii proiectelor de business”.

Cum va arata piata online/IT in noua economie?


In noua economie, online nu va mai reprezenta doar o activitate marginala afacerilor, ci va deveni, in curand, tema central a dezvoltarii majoritatii afacerilor, chiar si in cazul celor care in prezent sunt in continuare considerate ca fiind offline, traditionale, considera antreprenorul roman.

“Nu vom mai vorbi neaparat despre o piata online separata de alte piete, ci vom vorbi despre relevanta si ponderea business-ului online in aproape orice segment de business, orice industrie”, sustine el.

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, s-a relansat sub sloganul “Pentru o noua economie”. Traim intr-o economie in care totul este in schimbare. Este vorba despre noua economie. Provocarile trebuie innoite permanent!

Vorbind despre noua economie, Marius Ghenea a subliniat ca apreciaza Wall-Street.ro “pentru consistenta si consecventa cu care au promovat si promoveaza informatie de business actuala si de calitate, cred ca aceasta repozitionare va fi un pas inainte in dezvoltarea Wall-Street.ro”.

Considerati, similar cu Marius Ghenea, ca noua economie va avea, ca si ax principal de dezvoltare, Internetul, indiferent de domeniul de activitate? De ce (nu)?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri