Daniel Nicolescu a fost promovat la nivel regional, preluand functia de Chief Product Officer pentru intregul grup PayU. Nicolescu va participa in luarea deciziilor strategice atat in Romania, cat si la nivel regional, fiind responsabil cu strategia si dezvoltarea produselor grupului astfel incat sa raspunda cerintelor si specificului fiecarei piete in care PayU opereaza sau urmeaza sa se extinda.

De asemenea, tot din echipa ePayment au mai fost promovati la nivelul grupului PayU Andreea Polizu, ca Anti-Fraud & AML Manager si Stefan Cenusa, ca Technical Deployment Coordinator. Anterior, Andreea a coordonat activitatea departamentului operational, in timp ce Stefan era responsabil cu activitatile echipei de antifrauda.

Formarea unei echipe internationale de specialisti in plati online face parte din strategia grupului PayU de extindere la nivel global si de dezvoltare de tehnologii si solutii eCommerce care sa conduca la cresterea afacerilor derulate de cele peste 8.000 de magazine online din regiune care lucreaza cu PayU.