Mogulul media Rupert Murdoch a intrat in noul an cu un nou cont Twitter pe care a si inceput sa isi scrie opiniile despre candidatul republican Rick Santorum, despre actualul presedinte SUA Barack Obama si despre biografia lui Steve Jobs, scrie Chicagotribune.com.
Luni seara, seful de 80 de ani al News Corp, trimisese deja mai mult de 20 de tweet-uri de pe noul sau cont, atragand peste 74.000 de followeri.

O purtatoare de cuvant a companiei a confirmat ca acel cont, http://twitter.com/#!/rupertmurdoch, este cel al lui Murdoch.

Intr-unul dintre tweet-urile sale, seful conglomeratului media ce include The Wall Street Journal si Fox News Channel, descrie pe fostul senator Santorum ca fiind “singurul candidat cu viziuni cu adevarat largi”.

Intr-un alt tweet, Murdoch spune ca decizia lui Obama de a ii retine in detentie pe suspectii de terorism este un act curajos si foarte corect (“dead right!” – in original)

Murdoch a comentat de asemenea asupra biografiei lui Steve Jobs, fostul CEO al Apple, scrisa de Walter Isaacson. El spune ca este o biografie “interesanta dar care nu-i face dreptate complet, familia nu cred ca este de acord cu ea”.

In alte tweet-uri date la inceputul anului 2012, mogulul simpatizeaza filmele “We Bought a Zoo” si “The Descendants”, ambele de la televiziunea Fox.

Interesant este ca unul dintre tweet-urile sale critice (“Poate ca britanicii au cam multe vacante pentru o tara falimentara”) au fost sterse relativ repede, nu inainte de a fi insa copiate cu print screen de alti utilizatori.

Sursa foto: Luxedb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri