Netopia mobilPay, unul din singurii procesator local care integreaza toate metodele de plata (SMS, card, numerar, apel voce, transfer bancar) continua campania de promovare a tranzactiilor online pentru care ofera, timp de 3 luni de la activarea serviciului, 0% comision la incasarile in numerar prin terminalele ZebraPay, de care vor beneficia comerciantii.
ZebraPay dispune de o retea de terminale de plata de tip self-service, amplasate in peste 550 de locatii, in principalele orase din intreaga tara.

Perioada de inscriere in promotie se desfasoara intre 1 februarie -1 mai 2012.

“In lipsa comisioanelor de tranzactionare, aceasta modalitate de incasare devine una avantajoasa pentru comercianti, care pot testa astfel gradul de raspuns al clientilor la plata in numerar”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay.

Potrivit statisticilor Netopia mobilPay, in Romania, aproximativ 75% dintre cumparatorii pe Internet evita sa plateasca cu cardul si prefera achitarea comenzilor si serviciilor prin transfer bancar sau plata ramburs.

Compania a introdus aceasta metoda de plata cu numerar prin terminalele ZebraPay in octombrie anul trecut. Practic, dupa ce clientul a initiat o comanda online, selecteaza optiunea de achitare la terminalele ZebraPay si primeste un cod de identificare. Cu acest cod, clientul se prezinta la terminal si plateste in numerar, moment in care tranzactia online este confirmata.

Obiectiv: 150 de comercianti in 3 luni

La finalul perioadei de inscriere in campanie, aproximativ 150 de comercianti vor avea inclusa in oferta lor si plata cu numerar la terminalele ZebraPay, alaturi de alte metode de incasare procesate de mobilPay: SMS, card, apel voce sau transfer bancar, apreciaza reprezentantul companiei.

Netopia mobilPay este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card, cu o cota de piata de 40%. Peste 1.500 de comercianti online proceseaza tranzactiile prin intermediul mobilPay.

Netopia Sistem, companie infiintata in 2003, are o prezenta activa si in Silicon Valley, unde a inaugurat in 2008 un birou propriu. In iunie 2010, Netopia a devenit prima companie romanesca premiata in cadrul unei competitii din Silicon Valley, cu tehnologia patentata mobilPay. Aplicatia romaneasca s-a situat in top 3 cele mai votate tehnologii in cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente in centrul mondial al gigantilor din domeniul IT.

In prezent, reteaua terminalelor de plata ZebraPay numara peste 550 de terminale amplasate in locatii din orase importante din tara, De asemenea, terminalele de plata ZebraPay pot fi gasite in locatii din retele de supermarketuri si hipermarketuri dar si in magazine de proximitate, piete, spitale sau universitati.

Foto: mignongamekit.org
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri