In perioada 1-24 februarie, esarfele, inimioarele si bijuteriile au fost cele mai bine vandute cadouri pentru femei pe site-ul Okazii.ro, in timp ce in topul cadourilor pentru barbati s-au aflat tabletele, smartphone-urile si ceasurile, potrivit statisticilor realizate de portalul de licitatii.
In jur de 80,31 % din cadourilecumparate au fost pentru a fi daruite femeilor.

Comparativ cu perioada similara a anului trecut, cele mai mari cresteri ale cautarilor de produse pentru femei s-au inregistrat esarfe, inimioare si bijuterii. Cautarile si achizitiile de cadouri coincid, vanzarile avansand cel mai mult la esarfe (crestere cu 118%), inimioare (80%) si bijuterii (cu 63%).

„De Valentine’s Day si Dragobete, tot mai multi romani prefera sa caute si sa cumpere online cadourile pentru persoana iubita, iar tendinta este in crestere. Se observa comportamente diferite de achizitie. Daca de Valentine’s Day, pentru ea, cadoul preferat de pe Okazii.ro a fost lenjeria, de Dragobete au fost preferate esarfele. Pentru domni, de Valentine’s Day au fost preferate tabletele, iar de Dragobete, smartphone-urile”, declara Costin Cadelcu, director de marketing Okazii.ro.

In ceea ce priveste cadourile pentru barbati, in topul celor mai cumparate si cautate cadouri se afla tabletele, ceasurile si smartphone-urile. Cautarile si tranzactiile coincid si in cazul domnilor, cele mai mari cresteri ale tranzactiilor inregistrandu-se la tablete (crestere cu 180%), smartphone-uri (130%) si ceasuri (cu 97%), comparativ cu aceeasi perioada a anului 2011.

Lansat in aprilie 2000, Okazii.ro este unul din cele mai mari site-uri de comert online din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri