Google este pe cale sa loveasca in Siri. Compania a prezentat miercuri “Project Glass” care ia toate functionalitatile smartphone-urilor si le plaseaza pe un device care seamana cu o pereche de ochelari, scrie presa internationala.
Cu ajutorul comenzilor vocale si a unui afisaj electronic, ochelarii pot sa faca poze, sa porneasca sesiuni de videochat, sa afiseze ghiduri GPS sau sa alerteze utilizatorul atunci cand este aproape de un cunoscut.

Project Glass nu este nici pe departe finalizat si Google a subliniat ca a oferit primele imagini doar pentru a strange cat mai mult feedback. Proiectul este in dezvoltare de peste doi ani si este concepul in laboratoarele X – cele care au creat si masina fara sofer si care lucreaza la “liftul spatial”.

Google nu a oferit o perioada de timp in care produsul ar putea fi lansat insa inginerii companiei au inceput deja sa foloseasca produsul, in teste, pe strazi. Produsul ar putea sa fie echipat cu o mica baterie sau sa se alimenteze wireless de la un smartphone.

Cum ti se pare produsul? Crezi ca ar putea avea succes?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri