Twitter a chemat intr-o instanta federala din San Fracisco “cinci dintre cei mai agresivi furnizori de instrumente de spam”, incepand astfel un nou razboi impotriva spamului, au subliniat oficiali ai retelei sociale, citati de PCWorld.com.
“Speram ca aceasta actiune a noastra, care loveste direct in surse, sa descurajeze spamerii”, au declarat oficialii Twitter intr-un post pe blog. Inchizand furnizorii de instrumente de spam, compania incearca sa reduca considerabil numarul de atacuri.

Companiile vizate de Twitter sunt JL4 Web Solutions, companie inregistrata in Filipine, TweetAdder, TweetBuddy si persoana fizica Garland E. Harris. Twitter a spus ca a investit pe putin 700.000 de dolari pentru a stopa atacurile spam ale celor acuzati.

Twitter este una dintre ultimele companii care actioneaza in instanta impotriva spamerilor. In ianuarie, Facebook a anuntat doua actiuni similare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri