Google a anuntat ca serviciul de video-sharing Youtube va beneficia de suport 3D complet pentru toate clipurile urcate pe site in format 1080p.
Procesul de conversie 3D a fost testat inca din toamna anului trecut, insa a devenit complet functional din 5 aprilie.

In timp ce Google recomanda folosirea unei camere cu suport nativ 3D - pentru cele mai bune rezultate, conversia fisierelor se poate realiza si pentru toate clipurile video filmate in 2D la o calitate ridicata a imaginii.



Procesul de trecere din 2D in 3D, pentru filmuletele scurte la o calitate de 1080p (Full HD), dureaza aproximativ 15 minute, dupa cum scriu jurnalistii DigitalTrends.com.

Pentru a putea beneficia de facilitatile 3D oferite de noul suport al Youtube, utilizatorii vor avea nevoie de ochelarii specifici pentru realizarea trecerii din modul standard in cel tri-dimensional sau de un ecran ori televizor capabil sa realizeze trecerea automata fara necesitatea folosirii unui echipament suplimentar.

In acest mod, Google foloseste la maximimum potentialul cloud computing de care beneficiaza pentru a realiza conversia fisierelor in modul 3D.

Foto: captura Youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri