Cautarile devin sociale, fie ca-ti place, fie ca nu. In cateva saptamani, Microsoft va lansa o versiune revizuita a motorului de cautare Bing care va include o modalitate de a include prietenii de pe Facebook in rezultatele afisate, scrie InformationWeek.com.
Desi miscarea poate parea asemanatoare cu cea a Google – Search Plus Your World, anuntata in ianuarie, este mai mult de atat. Microsoft considera ca poate face cautarile mai eficiente daca permite utilizatorilor Bing sa puna intrebari catre utilizatorii Facebook in timpul cautarilor. Aceasta functionalitate va fi disponibila utilizatorilor printr-un nou sidebar de pe interfata.

“Poti posta o intrebare pentru a primi ajutor de la prietenii de pe Facebook, in paralel cu cautarile tale”, explica oficiali ai Microsoft Bing, intr-un post pe blog. “In doar cateva clickuri simple poti impartasi cautarile tale si prietenii tai pot da reply la intrebarile tale atat pe Facebook cat si pe Bing”.

Totodata, Bing va agrega continut postat si pe alte retele sociale, precum Twitter, Foursquare, Quora, LinkedIn, Google+ si Blogger, prezentand continutul relevant.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri