Compania de retail din Satu Mare Sat-An SRL a achizitionat magazinul de electronice si electrocasnice Debo.ro, detinuta anterior de Ebono Electronics SRL. Tranzactia a fost una foarte mare pentru industrie – de sapte cifre, conform oficialilor Sat-An SRL, pentru wall-street.ro.
In spatele Ebono Electronics erau doua persoane fizice – Radu Gheorghe, din Bucuresti, si Nistor Adrian, din Turnu Magurele, conform RECOM. Nu exista informatii privind veniturile inregistrate de Ebono Electronics SRL la Ministerul de Finante, oficialii Sat-An subliniind insa ca “Debo.ro a ajuns la finalul anului 2011 unul dintre principalii concurenti ai eMag.ro, iar pentru 2012 ne dorim sa mentinem acelasi trend ascendent”.

Pe langa Debo.ro, Sat-An SRL mai detine site-urile de comert electronic Electrobiz.ro si MagazinIeftin.ro. Compania are in prezent peste 100 de angajati, 17 magazine specializate, distribuite geografic in sase judete ale tarii.

Veniturile inregistrate de Sat-An SRL in 2011 au fost de circa 32 milioane lei (circa 7,2 mil. euro) si pentru anul in curs estimeaza o crestere de 15-20%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri