Robert Cem Tunakan, seful GroupOn Romania, unul dintre cele mai mari site-uri de cupoane de reduceri, si-a dat demisia de la conducerea filialei locale urmand sa se ocupe de prezenta procesatorului de plati PayU la nivelul mai multor tari din regiune.
“Mi-am dat deja demisia de la GroupOn Romania si de saptamana viitoare voi intra in echipa PayU, urmand sa ma ocup de dezvoltarea regionala a procesatorului de plati in Romania, Turcia, Cehia si Ungaria”, a declarat pentru wall-street.ro Cem Tunakan, cetatean de origine turca. El a adaugat ca, pe masura ce se va dezvolta PayU, vor creste si responsabilitatile sale.

Interimatul GroupOn este acoperit de echipa din Franta a companiei, urmand ca in circa trei saptamani sa fie numit un nou sef pe operatiunile locale ale business-ului. El nu a oferit informatii despre motivele plecarii sale.



Contactati de wall-street.ro, oficialii PayU au subliniat ca, intr-adevar, Cem Tunakan va veni in cadrul multinationalei insa vor anunta mai multe informatii saptamana viitoare.

GroupOn Romania a fost in luna mai al patrulea jucator din piata ca valoare a tranzactiilor de bunuri si servicii intermediate, conform datelor puse la dispozitia wall-street.ro de catre agregatorul de reduceri colective Redutti.ro.

Cem Tunakan a condus GroupOn Romania de la finalul anului 2010, odata cu lansarea filialei locale a companiei americane.

PayU este o companie fondata de Radu Georgescu si detinuta de fondul de investitii Naspers.

Principalii concurenti ai GroupOn pe piata locala sunt FunDeal.ro, Kuponiada.ro sau Zumzi.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri