PayU consolideaza echipa de management prin cooptarea Andreiei Stavarache pe pozitia de sales & marketing manager pentru operatiunile din Romania si a lui Cem Tunakan (foto) pe pozitia de business development executive PayU Group.

Wall-Street.ro a anuntat plecarea lui Cem Tunakan de la GroupOn si venirea lui la PayU in exclusivitate, saptamana trecuta.

“Cu o experienta de 14 ani in domeniile financiar – bancar, consultanta si software, Andreia a preluat pozitia de Sales & Marketing Manager PayU Romania in aprilie 2012, avand misiunea de a dezvolta si implementa strategia de vanzari si marketing, de a eficientiza procesele interne ale companiei si de a dezvolta noi oportunitati pentru portofoliul de produse si servicii al PayU in Romania”, explica Cristian Herghelegiu, country manager al PayU in Romania.

Andreia si-a inceput cariera in zona serviciilor financiar-bancare si de consultanta lucrand in ultimii 5 ani pentru companii din Romania, Statele Unite si Grecia, precum PriceWaterHouseCoopers, Commercial Bank of Greece sau Ioanin Bank of Athens.

De asemenea, timp de 9 ani a coordonat departamentele de vanzari ale unor companii din industria software, precum IP Devel (acum Enea Romania) sau Evo Software, ultimii trei ani fiind petrecuti in pozitia de sales manager software division in cadrul integratorului de solutii informatice TotalSoft.

Cem Tunakan este mai cunoscut in Romania pentru ca a pus bazele operatiunilor Groupon in tara noastra ocupand in perioada 2009-2012 functia de CEO Groupon Romania si Turcia. Anterior, in perioada 2001-2005 a ocupat pozitia de VP of Communications la Ericsson Telecommunications Turcia.

Recent cooptat in echipa PayU Group, Cem se ocupa de stabilirea strategiei de dezvoltare a grupului PayU pe toate pietele unde este activ si unde isi va deschide operatiuni in viitor si va urmari executarea acestei strategii.

PayU Romania este unul din cei mai importanti furnizori locali de solutii eCommerce integrate, parte a PayU Group detinut de Naspers Ltd, un grup multinational, cu operatiuni in domeniile media, internet si eCommerce.

PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online pentru 18.000 de companii in Europa Centrala si de Est, India si Africa de Sud, oferind plati online simple si sigure catre 285 milioane de utilizatori de Internet. In Romania, PayU este lider pe piata de plati online, cu peste 2 milioane de tranzactii procesate in 2011 in valoare de 138,8 milioane de euro si o cota de 88% din volumul total al Romcard.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
CBC: Performanta managerilor, interesul de top al companiilor