Succesul Pinterest la nivel mondial dar si traficul ridicat generat de romani pe reteaua sociala a convins magazinul online romanesc ZorileStore.ro sa initieze o campanie test pe platforma. Anterior, specialisti intervievati de wall-street.ro au subliniat ca nu vom asista in urmatorii ani la bugete mari investite in Pinterest sau Google+.
In luna aprilie 120.000 de romani au vizitat Pinterest.com. In ianuarie, platforma era vizitata de 20.000 de romani.

Urmarind succesul pe care platforma de social photo sharing Pinterest.com il are la nivel mondial, magazinul online romanesc ZorileStore.ro a initiat o campanie de promovare pinterest.com/zorilestore a colectiilor de haine si accesorii pentru sezonul de vara 2012.

Timp de doua luni, incepand cu 15 iunie, utilizatorii Pinterest.com din Romania pot participa la "My Summer Style". ZorileStore.ro vine cu invitatia de a crea o tinuta de vara folosind produsele magazinului sau online. Este tinuta pe care ar dori sa o poarte si pe care o pot castiga prin tragere la sorti.

"Desi Pinterest este departe inca de a fi un fenomen pe plan local, am ales sa testam aceasta noua platforma si de ce nu sa incurajam cat mai multi oameni sa o foloseasca. Nu in ultimul rand, dorim sa cream interactivitate in jurul magazinului nostru online si sa vedem care sunt preferintele consumatorilor", a declarat Adelina Oprea, marketing manager al magazinului ZorileStore.ro.

Campania a fost dezvoltata de The Connector & Partners la initiativa a cinci bloggeri activi pe Pinterest.com.

Considerati ca vom asista la mai multe campanii pe Pinterest in viitorul apropiat? De ce (nu)?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri