Apple pregateste cele mai importante modificari ale iTunes de la lansarea serviciului de muzica si video in 2003, conform unui raport citat de BizJournals.com.
Bloomberg a citat surse familiare cu situatia care spun ca Apple are in plan schimbarea iTunes pentru a face mai usor accesul si managementul muzicii, videoclipurilor si downloadurilor de aplicatii software pe diferite device-uri Apple. Acest lucru se va realiza, cel mai probabil, prin serviciul iCloud.

De asemenea, gigantul american lucreaza la un sistem prin care utilizatorii sa poata impartasi muzica intre ei. Apple discuta cu case de discuri pentru ca acestea sa permita ascultarea unei melodii, gratuit, daca este trimisa de un prieten care a cumparat-o de pe iTunes.

Totodata Apple a contactat Facebook si Twitter pentru a gasi solutii comune ca utilizatorii sa impartaseasca muzica pe platformele sociale.

iTunes, disponibil si in Romania, are peste 28 de milioane de melodii si 45.000 de filme, precum si 650.000 de aplicatii software in App Store, pentru iPhone, iPad si iPod Touch.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri