2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, a achizitionat 2PCMS, o solutie destinata dezvoltarii site-urilor dedicate marketingului afiliat. Odata cu aceasta achizitie, Daniel Buca (foto), fondatorul 2PCMS, intra in echipa 2Parale ca Chief Technical Officer si va coordona extinderea produsului cu noi versiuni si optimizari.

Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

2PCMS este o solutie care poate usura si eficientiza eforturile unui afiliat, fiind dedicata proiectelor speciale care aduc cele mai mari venituri in marketingul afiliat. Solutia ofera un site dedicat la cheie care permite adaugarea rapida si automatizata a produselor din portofoliul advertiserilor din 2Parale. Orice afiliat isi poate crea un site in functie de preferintele sale, avand la indemana un sistem de template-uri simplu de utilizat si optimizat deja pentru motoarele de cautare.

In perioada urmatoare, 2PCMS va fi integrat in platforma 2Parale si va fi accesibil afiliatilor din retea la un pret special fata de cel actual. Ulterior, serviciul va fi optimizat cu si mai multe functionalitati menite sa creasca gradul de accesibilitate si sa accentueze folosirea personalizata a script-ului.

Pe termen mediu, 2PCMS va fi extins cu patru noi produse, in functie de nevoile utilizatorilor. Varianta Classic reprezinta versiunea actuala a serviciului - pentru care se lucreaza la noi optiuni - 2PCMS Light (4Wordpress) este dedicata utilizatorilor platformei WordPress, 2PCMS Niche Generator va permite administrarea a sute de site-uri de afiliere, dintr-o singura interfata, iar 2PCMS All in One va contine functionalitatile primelor trei versiuni.

In prima jumatate a acestui an, vanzarile generate prin intermediul 2Parale au crescut cu 62% fata de perioada similara a lui 2011.

2Parale este pe piata din decembrie 2008. Compania are un portofoliu de 140 campanii si peste 9.300 de afiliati care au livrat 46 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 28 milioane de lei (fara TVA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri