Clement Nicolaescu, director executiv la regia online Goldbach Audience, fosta ArboInteractive, a plecat din companie urmand sa se dedice proiectului personal, LTV.ro, conform lui Nicolaescu pentru wall-street.ro.
Cel mai probabil pozitia lui va fi acoperita de directorul general al companiei, Calin Rotarus.

“A fost o plecare complet amiabila. Stiti cum este, uneori vrei sa te dedici proiectelor mai tinere, e poate ca o «mini-criza» de patruzeci de ani”, spune Nicolaescu, zambind. El a ocupat pana anul trecut pozitia de director de marketing la Goldbach Audience si s-a alaturat echipei in 2008.

Goldbach Audience, detinuta de elvetienii de la Goldbach Group, este una dintre principalele regii de vanzari online din tara, generand in 2011 venituri de 2,5 mil. euro.

LTV.ro s-a lansat in primavara anului trecut, in prezent avand patru angajati permanenti si colaborand cu pana in zece in perioada transmisiunilor live.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri