Pentru orice (mica) nevoie, exista si o solutie. In era Web 2.0 acest lucru este, poate, mai valabil ca niciodata. Trei membri ai agentiei de advertising BBDO din New York au creat aplicatia Unbaby.me care permite eliminarea fotografiilor cu bebelusi/nou nascuti care inunda uneori wall-ul utilizatorilor.

Unbaby.me scaneaza stirile pentru keyword-uri precum “so cute”, “cutest baby ever” sau “newborn” si schimba acele fotografii cu imagini de animale de casa, lamantini sau chiar Justin Bieber, scrie NYDailyNews.com.

Plug-in-ul nu este limitat la aceste cuvinte cheie, utilizatorii putand adauga si altele – chiar si in limba romana. Odata ce fotografia este schimbata apare statusul “baby removed”.

Aplicatia a fost creata de trei angajati ai BBDO din New York. “Nu imi displac copiii, din contra, ii ador. Dar m-am saturat sa-i tot vad pe Facebook”, spune Yvonne Cheng. “Cred doar ca unii vor sa foloseasca Facebook pentru altceva, nu pentru a vedea fotografii cu bebelusii cunoscutilor sau mai putin cunoscutilor”.

Angajatii BBDO ofera o sugestie de noua aplicatie – blocarea “citatelor motivationale”.

Ce parere aveti de acest proiect? wall-street.ro va incurajeaza sa comentati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Cati bani au cheltuit pe Facebook candidatii la prezidentiale