Facebook intra pe segmentul jocurilor de noroc, reteaua sociala lansand prima aplicatie unde utilizatorii pot paria bani reali, scrie FT.com.
Incepand de marti, Facebook va oferi utilizatorilor din Marea Britanie de peste 18 ani oportunitatea de a juca online bingo sau jocuri electronice pentru premii in bani.

“Pariurile sunt foarte populare si bine reglementate in Marea Britanie. Pentru milioane de pasionati de bingo acesta este un joc social, astfel incat este normal sa oferim si noi aceasta posibilitate”, spune Julien Codoriou, head of gaming pe Europa al Facebook.

Pe de alta parte, Facebook isi “va rotunji” veniturile daca jocurile de noroc pe bani reali vor avea succes si vor fi extinse si in alte tari. Zynga, cel mai mare partener al Facebook, sper sa introduca pariuri pe bani reali in 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri