In primele sapte luni ale anului 2012, utilizatorii Okazii.ro au dat dovada de un interes sporit pentru cumparaturile online, iar din achizitiile acestora nu au lipsit produsele foarte scumpe. De exemplu, valoarea celui mai scump produs cumparat din magazinele gazduite de site-ul de licitatii autohton Okazii.ro a fost de 3.600 de euro, suma ce a fost oferita pentru un echipament de DJ.
Pe Okazii.ro poate fi accesat un numar de 636 de magazine.

Topul celor mai scumpe produse cumparate din platforma de magazine Okazii.ro cuprinde un echipament de DJ de 3600 euro, un telefon de 2300 euro (marca Blackberry Porsche Design), un sistem desktop de 2000 euro (marca Apple), un aparat foto de 1800 de euro (marca Canon) si un CD player DJ – de 1500 euro.

Obiectele de colectie si arta, au fost si ele in topul achizitiilor facute de utilizatori, dovada ca romanii se orienteaza si catre obiecte rare atunci cand cumpara online, pentru a-si intregi colectiile de mobilier, numismatica si arta. Topul celor mai scumpe obiecte de colectie si arta cumparate online pe Okazii.ro, in primele 7 luni ale anului cuprinde un mobilier de cires de 2500 euro, o moneda de aur inscriptionata cu chipul lui Carol al II-lea - de 2500 euro, un gramofon - de 2116 euro, o statuie de marmura - de 2000 euro si o cutie muzicala - de 1150 euro.

Studiul Okazii.ro concluzioneaza faptul ca romanii cumpara online tot mai mult, iar produsele scumpe nu fac exceptie. De la sisteme desktop performante la obiecte de colectie, de la telefoane exclusiviste la mobilier de cires, de la echipamente de DJ la gramofoane, de la aparate foto la seturi de monede - toate fac parte din lista de cumparaturi online a romanilor din perioada ianuarie – iulie 2012.

Okazii.ro este cel mai dezvoltat site de licitatii din Romania, concurand cu eBay sau Amazon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri