Doi tineri antreprenori cu experienta in audit, consultanta de management si HR au lansat, dupa o investitie de circa 50.000 euro, primul site de joburi din Romania dedicat in exclusivitate profesionistilor din domeniul financiar. Citeste mai multe despre ce isi propune FinanceProfessionals.ro.

Noua platforma specializata in promovarea joburilor din domeniul financiar si-a inceput activitatea in luna iunie 2012. Site-ul colaboreaza deja cu numeroase organizatii de top, ce includ importante firme de audit si consultanta, banci, companii multinationale, dar si afaceri antreprenoriale mici si mijlocii. De asemenea, site-ul furnizeaza si pachete de servicii personalizate firmelor de recrutare si executive search.

“Investitia pentru dezvoltarea platformei, infrastructura aferenta si marketing depaseste 50.000 euro si continuam sa investim pe mai departe”, spune Nadir Ali (34 de ani), partener in afacere cu Radu Vacarelu (35 de ani), ambii din Bucuresti.

Nadir Ali are peste 14 ani de experienta in audit si consultanta de management din care 10 ani in cadrul unei firme din Big Four, iar Radu Vacarelu are 13 ani de experienta in resurse umane si recrutare, atat in cadrul unor firme de recrutare si executive search, cat si a unor companii multinationale din domeniul telecomunicatiilor, energiei si ingineriei.

Serviciile oferite de FinanceProfessionals.ro constau in promovarea proiectelor de recrutare si accesul catre grupul de candidati tinta prin canale multiple, ce includ anunturi, alerte de job prin e-mail, legaturi cu mediile sociale inclusiv LinkedIn, Facebook si Twitter, minisite-uri personalizate si campanii de recrutare dedicate.

„Strategia noastra este de a ne diferentia in primul rand prin calitatea joburilor si a CV-urilor, cu scopul de a deveni platforma de referinta in domeniul financiar atat pentru candidati cat si pentru angajatori si firmele de recrutare” a declarat Ali.

Pana in prezent, dupa primele trei luni de activitate, site-ul a inregistrat:
• 70 de anunturi de joburi exclusiv in domeniul financiar
• mai mult de 23,000 vizitatori unici si peste 140,000 de pagini vizitate
• peste 2,200 aplicatii la anunturile companiilor
• 38% din candidatii inscrisi in baza de date sunt la nivel de management (directori financiari, manageri de departament)
• peste 1,400 candidati inregistrati pentru alerte e-mail.
“Pana la finalul anului, ne asteptam la triplarea numarului de utilizatori, insa obiectivul nostru principal este acela de crestere bazata pe calitatea candidatilor. Site-ul isi propune atragerea profesionistilor din domeniul financiar care se afla in cautare de oportunitati de cariera, inclusiv a celor care de regula nu isi depun CV-urile pe site-uri de joburi”, subliniaza Ali.

Companiile au posibilitatea sa posteze anunturile de joburi care sunt clasificate intr-o modalitate specifica tipurilor de joburi din domeniul financiar. Pretul pentru un anunt standard este de 59 euro. Pentru un anunt premium companiile trebuie sa plateasca suplimentar 25 de euro, iar postarea unui anunt pe prima pagina a siteului costa 109 euro. Fiecare companie nou inregistrata beneficiaza gratuit de doua anunturi standard.

De asemenea companiile pot cauta candidatii potriviti in baza de date a site-ului, avand la dispozitie un sistem de cautare detaliata. Companiile cumpara efectiv CV-ul candidatilor care prezinta interes, pretul de baza al unui CV fiind de 4 euro.

Pentru primul an de activitate, cifra de afaceri estimata este de 40.000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri