Reteaua sociala americana Facebook a introdus Facebook Gifts, un nou serviciu care va permite, treptat, celor peste 950 de milioane de membri sa isi trimita cadouri reale folosindu-se de profilele lor. Starbucks, Magnolia Bakery si 1-800-Flowers sunt printre cei 100 de parteneri ai companiei, scrie USAToday.com.
Segmentul de comert online este dezvaluit intr-o perioada in care investitorii de pe Wall Street isi pierd rabdarea in asteptarea cresterii valorii actiunilor companiei.

Cadourile, care vor fi disponibile prin site-ul Facebook si o aplicatie Android, sunt in prezent disponibile unui numar limitat de utilizatori din SUA. O aplicatie pentru iPhone va fi lansata in urmatoarele saptamani.

Oferirea de cadouri ar putea creste substantial veniturile companiei americane. „Este un semn bun ca incep sa experimenteze cu noi modalitati de a atrage venituri”, spune Michael Pachter, analist al Wedbush Securities.

Facebook va concura pe acest segment cu Amazon.com, principalul retailer online la nivel mondial, dar si cu eBay.

Serviciul este rezultatul achizitiei companiei Karma de catre Facebook.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri