Facebook a primit un numar ridicat de critici privind sistemul “open graph” care – in multe cazuri – posteaza activitatile tale non-Facebook pe feed-urile prietenilor tai, fara ca tu sa cunosti acest lucru. Chiar trebuie sa stie toata lumea ce asculti tu pe Spotify? Probabil ca nu.
De la introducerea serviciului anul trecut, impreuna cu parteneri precum Spotify, Yahoo sau Hulu, reteaua sociala a facut eforturi pentru ca utilizatorii sa realizeze cat mai clar ca activitatile lor sunt transmite, in timp real, pe Facebook. Aparent insa, nu toti au inteles acest mesaj asa ca Facebook este nevoita sa implementeze schimbari care vor opri aplicatiile sa impartaseasca, automat, activitatile extra-Facebook pe feed-urile prietenilor.

Schimbarile au fost anuntate intr-un post pe blog-ul companiei.

Practic, utilizatorii vor putea vedea de fiecare data cand intra pe un site partener cu Facebook anunturi privind faptul ca activitatile pe care le intreprind ei vor fi, daca doresc, vizibile pe wall-urile prietenilor.

In paralel, Facebook a facut publice informatii privind cele mai accesate aplicatii exterioare, si anume cele care au imagini de rezolutii inalte. Acestea primesc cu 70% mai multe click-uri decat alte aplicatii/stiri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri