Utilizatorii Twitter au luat cu asalt reteaua de socializare in timpul urganului Sandy care a lovit coasta de est a Statelor Unite in cursul saptamanii trecute, trimitand nu mai putin de 20 de milioane de “tweet-uri” (mesaje) intre duminica si joi, a anuntat compania, citata de publicatia Huffington Post.
Este un nou record stabilit de Twitter, dupa ce la inceputul anului, in timpul meciului de Super Bowl – cel mai important si mediatizat eveniment sportiv, reteaua de socializare a raportat 13,7 milioane de tweet-uri.

Printre cele 20 de milioane de mesaje s-au numar termeni cheie precum “sandy”, “hurricane”, “#sandy” si “#hurricane”, a precizat compania.

Infiintata in 2006, Twitter a devenit in scurt timp una din platformele cel mai des utilizate in cazul unor evenimente majore, care au legat in acest fel milioane de utilizatori din toate colturile lumii.

Reteaua de socializare a fost unul din principalele mijloace de comunicare in timpul dezastrelor petrecute in Japonia, in urma cutremurului de anul trecut.

In prezent, reteaua de socializare numara peste 170 de milioane de utilizatori in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri