In dimineata de marti, utilizatorii din Romania s-au trezit in fata unui fapt aproape ireal: pagina in romana a motorului de cautare Google nu era accesibila. Atunci cand putea fi accesata, ea afisa o imagine cu o dedicatie din partea unui hacker algerian, cunoscut in mediul online dupa pseudonimul MCA-CRB. Problema a persistat, iar utilizatorii nu au putut accesa pagina tastand google.ro pana in jurul orei 16, scrie Adevarul.ro.
Problema este una mai grava decat un simplu atac al unui hacker, unul chiar nu atat de talentat, pentru ca procedeul este destul de simplu. Adevarata discutie se poarta din perspectiva vulnerabilitatii la care sunt expuse domeniile de Romania in fata unor atacuri. Orice incercare de acest fel va reusi pana la luarea masurilor necesare, spun vocile din domeniu.

Citeste articolul complet pe Adevarul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri