Utilizatorii Yahoo Messenger, unul dintre cele mai populare servicii de chat din lume, pregateste incepand cu 14 decembrie schimbari in functionalitatea programului, scrie ZDNet.com.
Astfel, o parte dintre functiile de baza ale programului vor disparea, printre acestea numarandu-se chat room-urile publice, Pingbox dar si legatura cu Microsoft Windows Live Messenger.

Decizia companiei, in special aceea de a renunta la sincronizarea dintre Yahoo Messenger si Microsoft Live Messenger poate afecta multi utilizatori, in special categoriile de business care foloseau cele doua servicii interconectate.

Utilizatorii cunoscutului Yahoo Messenger trebuie sa se obisnuiasca fara cateva dintre functiile de baza ale softului, care vor disparea incepand cu data de 14 decembrie.

“Vom efectua unele modificari, la cateva functii care «nu adaugau prea multa valoare». Scopul este de a este de a consuma mai multa energie la crearea unor experiente care fac Yahoo! Messenger cel mai amuzant mod de a-ti petrece timpul liber”, anuntau reprezentantii companiei pe blog.

Din 30 ianuarie 2013, Yahoo va opera scoaterea unei alte functii, Yahoo! Voice Phone In and Phone Out urmand sa dispara din popularul serviciu de chat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri