Aplicatia de photo-sharing Instagram si-a retras cateva – dar nu toate – din controversatele modificari aduse termenilor si conditiilor care au starnit furia intregii comunitati, inclusiv nume mari precum National Geographic, scrie presa internationala.
Kevin Systrom, fondatorul Instagram, si-a cerut scuze pentru ca nu au reusit “sa comunice intentiile in mod clar”. Oficialii Instagram au schimbat regulile, aducandu-le, in parte, la varianta anterioara.

Unii utilizatori de top ai Instagram, inclusiv National Geographic, au amenintat ca nu vor mai folosi serviciul dupa noile reguli anuntate saptamana aceasta. Astfel, reprezentantii companiei au scos din reguli paragraful care stipula ca fotografiile utilizatorilor pot fi folosite, gratuit si fara a cere acordul fotografului, in campanii publicitare.

De asemenea, a fost scos paragraful care stipula ca daca utilizatorul are sub 18 ani se presupune automat ca parintii acestuia sunt de acord cu termenii si conditiile aplicatiei.

Instagram a fost achizitionat de Facebook anul acesta cu 715 mil. dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri