Ce fotografii au devenit cu adevarat virale? Likester, o companie de analiza social media care urmareste interactiunea utilizatorilor pe Facebook, a realizat un astfel de top, din peste 10 milioane de fotografii postate pe cea mai mare retea sociala din lume.
Au fost luate in calcul numarul de like-uri si comentarii pentru fiecare dintre ele, scrie Business Insider.

Majoritatea fotografiilor prezente in top sunt din 2012, ceea ce este oarecum normal avand in vedere cresterea impresionanta a retelei sociale anul acesta – a atins 1 miliard de utilizatori. Eliminand fotografiile tip spam (unde utilizatorii indeamna pe altii sa dea like – n.r.), am ajuns la cele care, cu adevarat, au placut oamenilor. Multe dintre ele transmit emotii puternice.

Este corect sa spunem ca Barack Obama, presedintele SUA, atrage cele mai multe reactii pe Facebook. Mai jos, o lista a celor mai faimoase fotografii de pe Facebook.

Cum ti se par? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri