Compania clujeana Arobs Transilvania Software a lansat aplicatia TraficOK pentru iPhone si iPad, soft care costa 17 euro pe an si care permite soferilor sa evite blocajele din trafic in timp real.
Aplicatia TraficOK permite verificarea starii drumurilor, existenta de accidente, drumuri in lucru sau ambuteiaje pe traseul pe care utilizatorul doreste sa-l urmeze. In acelasi timp, utilizatorii pot vizualiza timpul de parcurs pentru o serie de rute presetate tinand cont de evenimentele de trafic la momentul respectiv cat si intarzierea estimata din cauza acestora.

Aplicatia TraficOK este deja disponibila si poate fi downloadata gratuit pentru o perioada de 10 zile direct din AppStore. Variantele de abonament pentru accesul la datele de trafic dupa aceasta perioada sunt 4,99 euro/ 3 luni sau 16,99 euro/ an.

Aceasta este compatibila cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (generatiile 3, 4 si 5) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau o versiune mai recenta si activarea functiei GPS.

“TraficOK pentru iPhone si iPad reprezinta continuarea dezvoltarii proiectului de monitorizare a blocajelor in trafic din Romania, TraficOK, lansat in luna Noiembrie 2012. In circa 3 luni vom lansa si aplicatia TraficOK pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android . Serviciul ruleaza deja cu succes pe sistemele de navigatie Smailo TraficOK si in curand va fi implementat si pe sistemele de navigatie MIO, pretul acestuia fiind inclus in pretul dispozitivelor GPS ” a declarat Voicu Oprean, director general al Arobs Transilvania Software.

Informatiile de trafic accesibile prin intermediul aplicatiei provin din mai multe surse: autovehicule monitorizate prin GPS (peste 65.000 care circula pe teritoriul Romaniei); date jurnalistice (televiziune, radio, internet), informari oficiale (politie, pompieri, primarii, etc) si informatii de la participantii la trafic.

Dezvoltarea aplicatiei s-a realizat printr-un parteneriat intre AROBS, Be-Mobile (companie belgiana specializata in furnizarea de continut si servicii de trafic) si HixField (dezvoltator si integrator belgian de aplicatii mobile).

Arobs Transilvania Software este o companie specializata in dezvoltarea de software pentru aplicatii mobile, solutii de localizare si management al flotelor auto folosind tehnologia GPS, precum si solutii de SFA si CRM pe terminale mobile.

Compania are peste 300 de angajati care lucreaza in Cluj Napoca, Bucuresti, Iasi, Oradea, Ploiesti, Constanta. In 2011 AROBS si-a extins activitatea si pe pietele internationale, deschizand filiale la Budapesta si Chisinau.


Sursa foto: Arobs Transilvania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri