Cu viitorul pe nas – asa poate fi descris Sergey Brin, cofondatorul Google, intr-o ipostaza rara: testand un viitor produs al companiei, Google Glass, intr-un metrou din New York.

Brin se descrie ca genul de om care vrea sa testeze el insusi produsele companiei inainte de a fi lansate si, se pare, nu sunt doar vorbe in vant. Un cetatean de rand l-a surprins si recunoscut pe Sergey Brin in metrou, a realizat fotografia de mai sus si, imediat, a postat-o pe Twitter. Imaginea a fost apoi retrimisa de mii de ori.

De notat faptul ca Sergey Brin este incadrat in Top 10 cei mai puternici oameni din lume conform Forbes.

Pentru cei ce inca nu au auzit de Google Glass, acesta este un proiect ce permite purtatorilor ochelarilor sa aiba acces la informatii in timp real, in timp ce merg pe strada, prin realitate amplificata (augmented reality – n.r.). Ochelarii permit recunoastere vocala, realizarea de fotografii si video, harta si GPS.

Interesant de privit in viitor, insa. Ar fi frumos, nu-i asa, ca in metrou sa vedem oameni cu astfel de tehnologie, citind sau accesand Internetul prin ochelari, in loc sa se uite in gol, asteptand sa ajunga la destinatie.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri