Incepand de joi romanii pot sa localizeze bancomatele tuturor bancilor din tara direct din telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei Auto.ro, sustinuta de operatorul Vodafone.
Auto.ro a dezvoltat sectiunea ATM in cadrul aplicatiei pentru mobil, posesorii de smartphone putand localiza incepand de astazi cele mai apropiate bancomate ale tuturor bancilor din Romania, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit si vine in sprijinul romanilor presati de timp care trebuie sa gaseasca usor un bancomat al unei anumite banci sau orice alt serviciu existent in aplicatie. In doar cateva secunde utilizatorii pot sa afle care este cel mai apropiat bancomat si vor beneficia de indicatii exacte pentru a ajunge cat mai rapid la locatia dorita.

“Am plecat de la o problema pe care o aveam si noi, fiecare posesor de card, cand ne doream sa gasim cel mai apropiat bancomat, sau bancomatul bancii preferate. Avem convingerea ca serviciul ATM din cadrul aplicatiei este un pas important in cresterea nivelului de confort oferit tuturor romanilor. Necesitatea a fost subliniata si de utilizatori, ceea ce ne confirma inca o data faptul ca romanii constientizeza utilitatea aplicatiei Auto.ro”, a declarat Sergiu Gamureac, director executiv Auto.ro.

Printre principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de utilizatori ai aplicatiei Auto.ro se numara: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari, pensiuni si bancomate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri