PayU Group a anuntat astazi numirea lui Daniel Nicolescu in functia de country manager cu mandat interimar pentru operatiunile Grupului in Romania. Nicolescu il inlocuieste pe Cristian Herghelegiu care si-a anuntat recent retragerea din PayU.

Schimbarea intra in vigoare incepand de astazi, 1 februarie 2013.

Din pozitia de country manager interimar, Nicolescu va asigura continuitate in implementarea strategiei PayU in Romania, alaturi de intreaga echipa de top management, pana la finalizarea procesului de numire a unui nou Country Manager.

“Dorim sa ii multumim domnului Cristian Herghelegiu pentru dedicarea cu care a condus operatiunile Grupului PayU in Romania in ultimii aproape doi ani. De asemenea, ii dorim mult succes domnului Daniel Nicolescu in continuarea implementarii strategiei”, spune Marcin Jablonski, managing director PayU Group si membru in Board of Directors PayU Group.

“PayU va continua sa se implice alaturi de toti partenerii sai in cresterea comertului electronic romanesc, prin imbunatatirea serviciilor oferite magazinelor online si investitii in dezvoltarea de noi metode de plata care sa ii ajute pe romani sa isi foloseasca optim timpul dedicat cumparaturilor”, spune Daniel Nicolescu, noul Country Manager interimar al PayU in Romania.

Daniel Nicolescu este unul dintre fondatorii ePayment si este in companie inca din 2004, de la lansarea sa. Nicolescu a mai condus compania din pozitia de CEO in perioada 2010-2011.

PayU a terminat anul 2012 cu un volum de tranzactii procesate de 176 milioane de euro, in crestere cu 27% fata de anul anterior.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri