Tocmai.ro, cel mai mare de anunuturi gratuite de pe piata locala, a inregistrat in ianuarie aproape 282 de milioane de afisari, conform SATI - Studiul de Audienta si Trafic Internet, fiind site-ul romanesc cu cel mai mare numar de afisari.
In sectiunea de anunturi, pe locul al doilea se afla Mercador.ro cu aproape 100 de milioane de afisari, iar pe locul al treilea Publi24.ro cu 27,5 milioane.

Pe de alta parte, site-ul are cele mai multe afisari intre toate site-uri monitorizate de SATI, aceasta aflandu-se in fata unor publicatii precum Cancan, Realitatea, Libertatea. Primele trei site-uri ca afisari in Romania sunt Tocmai.ro, Mercador.ro si Autovit.ro.

Tocmai.ro este un site lansat in 2009 prin care utilizatorii pot vinde si cumpara produse si servicii din domenii precum imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice si electrocasnice, cosmetice, produse agricole. Pe site sunt postate peste 550.000 de anunturi, cele mai vizitate sectiuni fiind cele auto, electronice si imobiliare.

Cei mai multi vizitatori sunt din Brasov

„Ne bucuram ca, intr-un timp atat de scurt, am reusit performanta de a ajunge pe prima pozitie in topul celor mai vizualizate site-uri de anunturi din Romania. In ultimele luni, ne-am situat peste pragul de 200 de milioane de afisari. In conditiile in care numarul utilizatorilor de internet creste rapid, piata locala are un potential extraordinar si am convingerea ca, in cativa ani, vom vedea tot mai multi romani comercializand produse si servicii online”, spune Stefan Tocca, director general al Tocmai.ro.

Site-ul a avut peste 9,1 milioane de vizite si mai mult de 2 milioane de utilizatori unici, in luna ianuarie a acestui an conform SATI.

Cei mai multi vizitatori provin din judetele Brasov, Iasi, Bucuresti si Bistrita Nasaud.

Actionarul majoritar al Tocmai.ro este compania suedeza Schibsted, cea mai mare companie de site-uri de anunturi online din Europa, care are angajati in peste 27 de tari . Aceasta opereaza site-uri de anunturi in peste 44 de tari din lume, printre care Franta, Italia, Spania, Brazilia, Suedia si Norvegia.

Activezi in piata de online sau te gandesti sa intri in acest mediu? Esti pasionat(a) de comertul pe Internet si vrei sa afli mai multe informatii, ponturi si studii de caz de la experti in domeniu? Atunci nu ai voie sa ratezi editia cu numarul trei a ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri