Publicatia cu target feminin Kudika.ro vizeaza dublarea traficului de pe terminale mobile pana la mijlocul lui 2013 comparat cu inceputul de an, ca urmare a lansarii aplicatiei iOS precum si a cresterii inerente a pietei smartphone-urilor si tabletelor, conform oficialilor Internet Corp, compania ce detine Kudika.ro.

Kudika a inregistrat in ianuarie circa 200.000 de vizite de pe terminale mobile, peste jumatate de pe iPhone si iPad. Reprezentantii publicatiei subliniaza ca pana la mijlocul anului “cresterea traficului de pe terminalele mobile va fi de cel putin 100%”.

Aplicatia este compatibila atat pentru iPhone cat si pentru iPod Touch sau iPad si poate fi instalata, gratuit, de aici.

In SUA, pana la sfarsitul anului 2013 se estimeaza ca traficul de Internet de pe terminalele mobile va depasi traficul de pe desktop-uri. Aceasta tendinta se reflecta si in Europa si, mai incet, pe piata locala.

Mai mult, pe langa traficul de pe terminale mobile catre ziare si reviste, va creste puternic si segmentul de comert online de pe smartphone-uri/tablete. Astfel, 29% dintre utlizatorii americani au efectuat cumparaturi prin intermediul telefonului mobil pana acum, iar numarul acestora este intr-o continua evolutie, in SUA, conform raportului BI Intelligence.

Puteti afla mai multe despre tendintele in mobile commerce participand la cel mai mare eveniment regional de comert online, ecomTIM, ce va avea loc pe 13-14 martie 2013, la Timisoara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri