In Romania, ponderea comenzilor pentru mancare realizate in mediul online din totalul de cumparaturi este inca foarte mica, insa este un domeniu “care va evolua spectaculos in urmatorii ani, chiar si daca observam numai ce se intampla pe pietele mai dezvoltate din Europa”, conform oficialilor PayU, pentru wall-street.ro.
In Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din Europa in ceea ce priveste valoarea pietei de retail online, comenzile pe Internet de alimente sunt la nivelul miliardelor de lire sterline.

Informatia a venit in paralel cu anuntul McDonald’s ca a inceput, intr-o zona limitata, livrarea la domiciliu. Lantul de fast food nu a implementat inca modul de plasare online a comenzilor, insa jucatori mari din piata considera ca aceasta miscare ar fi una benefica, atat pentru companie cat si pentru evolutia pietei de online.

Citeste opiniile eMag, ale PayU dar si ale sefului McDonald’s intr-un articol exclusiv wall-street.ro.

Vrei sa afli mai multe despre comertul electronic? Ai sau vrei sa lansezi un magazin online? Participa la ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online. Afla mai multe despre cum poti participa la eveniment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri