StampileOnline.ro a inregistrat vanzari in crestere cu 45% in 2012 fata de 2011, ca urmare a diversificarii gamei de produse disponibila pe site, in special prin comercializarea de produse tipizate si periferice IT.
“In 2012 am continuat sa ne dezvoltam si sa oferim o gama variata de produse. Vom continua sa ne diversificam oferta si in acest an, incluzand mai multe produse in categoriile deja existente, dar si adaugand noi categorii. De curand am lansat categoriile tipizate si periferice IT”, a declarat Florin Pantelimon, director general Rubin 2000, companie care detine site-ul StampileOnline.ro.

Pe site sunt disponibile in prezent 250 de produse in categoriile accesorii birou, arhivare si organizare, instrumente de scris, hartie si produse din hartie. Cu ajutorul StampileOnline.ro cei interesati isi pot realiza si personaliza o multime de produse prin gravura laser.

Cele mai cautate produse de pe site-ul stampileonline.ro in 2012 au fost stampilele Trodat 4911, Trodat Mobile Printy 9425 si setul Trodat Power Box 46025+9425.

In 2012, site-ul StampileOnline.ro a inregistrat o cifra de afaceri de peste 13.600 lei, iar pentru 2013 se estimeaza ca cifra de afaceri se va dubla fata de cea din 2012.

StampileOnline are aproximativ 5% din piata de vanzari stampile online, iar ponderea de stampile vandute online de site-ul StampileOnline.ro din numarul total de stampile comercializate de Rubin2000, compania care detine site-ul StampileOnline.ro este de maxim 5%.

Rubin 2000, compania care detine site-ul StampileOnline.ro, va continua investitiile in acest site urmarind diversificarea gamei de produse cu noi categorii, precum si adaugarea unor noi produse in categoriile deja existente. In curand se vor lansa urmatoarele categorii de articole: produse reciclabile, baterii alkaline si folii de protectie pentru telefone mobile si tablete.

“Ne propunem sa continuam dezvoltarea site-ului, mai ales ca piata pe care actioneaza acesta are un potential semnificativ de crestere. Estimam ca in 2013 cel putin o treime din valoarea comenzilor primite pe site va fi pentru produse de papetarie”, a adaugat Pantelimon.

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Site-ul ofera de asemenea accesorii de birou, instrumente de scris, hartie pentru copiator, sisteme de arhivare si organizare pentru a pastra ordine in documente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri