Facebook a anuntat luni lansarea unui nou model de comentarii, realizat pentru a organiza si structura mai bine raspunsurile intr-o lista de comentarii deseori prea mare si greu de urmarit, scrie presa internationala.
Noile modificari vor fi valabile, treptat, pe paginile de companii si pe profilele cu trafic ridicat – cele cu peste 10.000 de followeri.

Modificarile vor permite raspunsuri numai catre anumite persoane, apasand pe butonul “reply” in dreptul unui anumit utilizator din lista de raspunsuri. Astfel, se va realiza o individualizare mai buna si mai clara a dialogurilor si interactiunii dintre utilizatori la un anumit post. Comentariile considerate ca fiind de slaba calitate vor fi mai greu de gasit si mai putin evidentiate.

De asemenea reteaua sociala spune ca va rearanja comentariile astfel incat cele mai vizibile, cu mai multe like-uri si cele care au atras reactii, sa fie cat mai sus in lista.

Facebook a subliniat ca noile facilitati vor fi disponibile in prima faza doar pe desktop-uri urmand ca in viitor sa fie implementate si pentru terminale mobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri