PayPal anunta numirea lui Stanley Wachs in functia de general manager Greater Europe (regiune care include Scandinavia, Europa Centrala si de Est si Turcia). Wachs preia aceasts functie de la Luca Cassina, care devine general manager PayPal pentru Europa de Vest (Franta, Italia, Spania, Portugalia, Olanda si Belgia).
Ambii manageri nou numiti au experienta extensiva in dezvoltarea de noi modele de business si produse de plati si au realizat parteneriate strategice cu banci si retele de plati. Stanley Wachs va coordona strategia de business regionala, vanzarile si parteneriatele, dar si operatiunile care vizeaza adoptarea de catre comercianti a inovatiilor PayPal in materie de plati. Wachs are misiunea de a promova PayPal ca leader in domeniul platilor mobile si online, dar si de a extinde acoperirea geografica a companiei pe pietele in rapida crestere din Scandinavia, Europa Centrala si de Est si Turcia.

“Sunt incantat sa pot implementa strategia PayPal in regiuni cu un potential atat de mare. PayPal are la dispozitie numeroase oportunitati de crestere si vom profita de ele pentru a ne extinde prezenta in mai multe tari. 2012 a fost un an extraordinar si sunt fericit sa fiu parte a unei echipe incredibil de talentata si de focusata, care este loiala construirii unui viitor al banilor si schimbarii modului in care intreaga lume face cumparaturi si plateste”, a declarat Stanley Wachs.

Preluand operatiunile din Europa de Vest, Luca Cassina va coordona activitatile generatoare de venituri ale companiei si organizatiile din tarile aflate in responsabilitatea sa. In plus, el va raspunde de dezvoltarea si implementarea strategiei PayPal pentru sustinerea businessului companiei si extinderea pe segmente financiare secundare, precum si de definirea si implementarea strategiei PayPal pentru parteneriate cu jucatori regionali cheie din domeniul serviciilor financiare.

"Sunt incantat de noul rol pe care il preiau intr-un moment in care tehnologiile online inovative si cele destinate platilor mobile revolutioneaza modul in care oamenii fac achizitii si platesc in Europa de Vest”, spune Luca Cassina. "Pasiunea mea a fost intotdeauna sa dezvolt noi oportunitati de piata si produse capabile sa schimbe regulile jocului si sa le permita consumatorilor si comerciantilor sa interactioneze in moduri mai sigure si mai convenabile. Cred ca PayPal se afla intr-o pozitie unica pentru a impulsiona aceasta era a comertului multi-channel.", a adaugat el.

Stanley Wachs a inceput sa lucreze in cadrul PayPal in noiembrie 2011, ca Director of Strategy & Business Development Europe, Middle East & Africa. Inainte de a intra in echipa PayPal, Wachs a lucrat in cadrul Western Union, unde a detinut mai multe pozitii legate de business development si management regional, contribuind la expansiunea internationala a Western Union. Wachs este absolvent al European Business School, fiind si absolventul unui program INSEAD (International Executive Programme)

Luca Cassina si-a inceput activitatea in cadrul PayPal in 2007, in Italia. Inainte de a se alatura echipei PayPal, Luca a fost Country Manager in Elvetia, la Schibsted Classified Media, companie norvegiana lider international in media si anunturi de mica publicitate. Cassina este licentiat in Business Administration la Universitatea Bocconi din Milano, Italia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri