Aplicatia Flipboard, prin care se pot citi stirile si informatiile dorite, a primit un update major, care ofera posibilitatea utilizatorului sa-si creeze singur propria publicatie, scrie presa internationala.
Disponibil momentan doar pentru iPhone si iPad, noul update aduce, pe langa stabilitate mai buna, si posibilitatea de a crea propria revista sau publicatie.

Realizarea unei pagini de revista se face cu ajutorul suportului Flash prin selectarea tipului de publicatie si adaugarea de tiluri si continut.

Pentru cei pasionati, dezvoltatorii aplicatiei nu au impus o limita a numarului de reviste create, oferind posibilitatea utilizatorilor de a-si testa creativitatea. Atentie insa la ce continut adaugati si daca faceti sau nu publice informatiile stocare in revista digitala.

Noua facilitate ofera posibilitatea pasionatilor de a lua informatii dintr-o multitudine de surse, inclusiv de pe Facebook, Twitter, Instagram, SoundCloud, LinkedIn si Tumblr si de a crea colaje de informatii sau de a stoca cele mai interesate noutati in revista.

Momentan aplicatia este disponibila doar pentru iPhone si iPad, urmand ca de luna viitoare sa fie disponibila si pentru sistemul de operare Android.


Sursa foto: captura itunes.apple.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri