Incepand cu luna mai a acestui an, Directia Utilitati Publice -Serviciul Parcari va publica pe site-ul institutiei numarul total al locurilor de parcare existente si ocupate in Sectorul 3.

Suntem prima Primarie care realizeaza acest lucru”, au confirmat, pentru wall-street.ro, reprezentanti ai institutiei publice.

Practic, fiecare titular al unei parcari isi va putea verifica locul detinut, iar fiecare persoana care va dori sa inchirieze un loc de parcare va putea verifica locurile disponibile.

Reinnoirea vechilor locuri de parcare se face automat, prin plata taxei de parcare.

Avand in vedere cele de mai sus, in perioada 1-30 aprilie 2013 nu se vor elibera noi locuri de parcare, iar programul cu publicul se va desfasura la un singur birou.

In Sectorul 3 taxa pentru parcarea de resedinta poate fi achitata in perioada ianuarie-martie la sediile Directiei de Impozite si Taxe Locale, la agentiile C.E.C din sectorul 3, oficiile postale, dar si prin sistemul national www.ghiseul.ro.

In primele zece zile ale acestui an s-au incasat 400.000 de lei de la 6.000 de contribuabili care si-au achitat taxa pentru parcarea de resedinta.
In sectorul 3 exista aproximativ 80.000 de locuri de parcare, dintre acestea circa 55.000 de locuri in parcarile de resedinta.

In conformitate cu prevederile art. 3 din H.C.G.M.B. nr.124/2008, locurile din parcarile de resedinta se inchiriaza pe baza de contract cu valabilitate un an calendaristic, cu drept de prelungire anuala prin achitarea taxei de parcare.

Cum ti se pare initiativa Primariei? Consideri utila aceasta statistica? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Parcarea aproape goala de 77 milioane euro din Bucuresti