Google ar putea achizitiona aplicatia “WhatsApp”, cel mai popular serviciu de mesagerie gratuita din prezent, in schimbul unei sume de 1 miliard de dolari, potrivit presei internationale.
Cotidianul britanic The Telegraph scrie ca negocierile intre gigantul IT american si creatorii aplicatiei WhatsApp se desfasoara de peste o luna de zile.

O posibila tranzactie a Google pentru preluarea serviciului de mesagerie gratuita WhatsApp ar putea fi prima care depaseste o valoare atat de mare in ultimul timp, dupa preluarea serviciului Intagram de catre Facebook din cursul anului trecut.

De cealalta parte, portalul de tehnologie TechRadar.com scrie ca reprezentantii WhatsApp au negat posibila tranzactie, dar si discutiile purtate cu Google in vederea unei posibile intelegeri.

Aplicatia “WhatsApp” este disponibila pentru aproape toate sistemele de operare mobile, fiind prezenta atat in magazinele virtuale ale Apple (iOS), Google (Android), Microsoft (Windows Phone) sau BlackBerry (BlackBerry World).

Sursa foto: captura techradar.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri