Agentia de publicitate online independenta Infinit Solutions a generat in 2012 venituri de 1,25 mil. euro, in crestere cu circa 30% fata de anul precedent, urmarind anul acesta sa evolueze pana la 1,5 mil. euro, conform oficialilor companiei.

Marja de profit a companiei este de peste 15%.

Ei isi sprijina cresterea pe atragerea de noi clienti, printre care se numara Praktiker (pe zona de digital), Medicover (tot contul, inainte fiind impartit la trei agentii – n.r.) si Royal Canin. Per total, compania are circa 10 conturi.

Urmare a atragerii de noi conturi, compania romaneasca si-a crescut numarul de angajati de la 30 la inceputul lui 2012, la 40 in prezent. In functie de nevoie, compania ar mai putea cauta noi oameni pe parcursul anului.

Citeste maine un interviu amplu cu Alex Cernatescu, presedinte si CEO al agentiei. El a atins subiecte precum evolutia pietei de publicitate online, influentele Facebook si Google in Romania, dar si cum ar trebui sa arate mediul de digital din Romania si solutii pentru supravietuirea publishing-ului in Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si