Cea mai mare retea sociala din lume urmareste sa atraga cate 1 milion de dolari de la advertiseri pentru fiecare clip video publicitar plasat pe platforma, odata ce compania va lansa acest segment la vara, scrie Ad Age, citand surse familiare cu planurile Facebook.
Clipul publicitar nu va avea mai mult de 15 secunde si va fi gandit astfel incat utilizatorii sa nu trebuiasca sa vada mai mult de trei astfel de reclame, zilnic.

Facebook a discutat cu un numar mare de agentii, incercand sa trezeasca interesul cat mai multora, astfel incat sa poata incepe introducerea sistemului de publicitate video in iunie-iulie, scrie Ad Age.

Reteaua sociala nu a decis inca versiunea finala a formatului reclamelor. Cel mai probabil insa vor aparea pe ecran intr-un video player dedicat si vor porni automat. Reclamele vor atrage astfel atentia utilizatorilor, urmand sa apara si in coloanele laterale.

Compania are deja reclame video dar nu sunt (atat de) intruzive.

Noul sistem de reclame video va fi lansat initial pe versiunea desktop urmand ca, treptat, sa intre si pe mobile.

Cum ai caracteriza planurile publicitare ale Facebook? Consideri ca videoclipurile vor deranja pe cei peste 1 miliard de utilizatori? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri