Programul de afiliere Okazii.ro se adreseaza tuturor site-urilor si blogurilor din Romania care deruleaza campanii de marketing bazate pe performanta. Afiliatii vor putea promova peste 200.000 de produse inscrise in program la lansare.
“Platforma de marketing afiliat Okazii.ro va oferi o modalitate simpla si eficienta de monetizare pentru site-urile si blogurile romanesti”, declara Emilia Corban, senior marketing project manager Okazii.ro.

Din cele 2,4 milioane de produse listate pe Okazii.ro, afiliatii vor putea sa promoveze peste 200.000 de produse, noi si second-hand, numarul acestora fiind in crestere permanenta. Produsele provin de la utilizatorii platformei Okazii.ro, persoane fizice, dar si din partea persoanelor juridice si a magazinelor online. Produsele fac parte din 9 categorii, si anume: Fashion&Beauty, Computere si Electronice, Telefoane Mobile, Universul copiilor, Librarie, Arta si obiecte de colectie, Filme, Muzica, Jocuri, Casa, Gradina si Sport si Auto-Moto.

Programul de afiliere Okazii.ro pune la dispozitia afiliatilor instrumente de promovare sub forma de bannere si widget-uri, acestea vor fi extinse si adaptate permanent in functie de nevoile si cerintele afiliatilor.

Afiliatii care se inscriu in programul de marketing afiliat Okazii.ro vor avea urmatoarele beneficii: varietate mare de produse si vanzatori, crearea de cont si a instrumentelor de promovare se face rapid si nu necesita cunostinte tehnice, singurul program care ofera posibilitatea de a promova si produse second-hand, instrumente de promovare adaptabile specificului site-ului/blogului, afisarea in timp real a rezultatelor si o echipa dedicata.

Comisionul de care vor beneficia afiliatii poate ajunge pana la 20% din valoarea comenzii realizate de catre utilizatori prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de catre programul de afiliere Okazii.ro. Acest procent variaza in functie de categoria de produse promovata de afiliat si de starea produsului.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul în care utilizatorul a dat click pe un produs promovat de afiliat.

Partenerii interesati de programul de afiliere Okazii.ro sau de informatii suplimentare pot accesa http://afiliere.okazii.ro.
Prima prezentare despre programul de afiliere Okazii.ro va fi la Conferinta Nationala de E-Commerce (GPeC), luni, 27 mai 2013, panel de Marketing Afiliat, incepand cu ora 15.15.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri