Antreprenoriatul reprezinta motorul cresterii economice si wall-street.ro s-a pozitionat de-a lungul timpului ca unul dintre principalii piloni de sustinere a tinerilor intreprinzatori locali. Toti cei ce au afaceri la inceput de drum si considera ca ele prezinta elemente de originalitate sunt invitati sa contacteze cotidianul pe adresa AfacereaMea@Wall-Street.ro.

Deseori, viziunea internationala este mult mai larga si mai complexa decat cea “din interior”. Carson McComas, Leonhard Widrich, si Yaro Starak au raspuns intrebarilor wall-street.ro.

Carson McComas - vorbeste cu clientii cu mult inainte de a construi ceva

Carson McComas dezvolta, lanseaza si marketeaza site-uri si aplicatii Web din 1998, fiind specializat in prezent pe dezvoltarea de la A la Z de site-uri de eCommerce (shopify expert).

A renuntat la un job platit din 2000 si, de atunci, a construit diferite business-uri – facand pe parcurs si multe greseli din care a invatat. “Trebuie subliniat inca din start ca sfaturile mele se adreseaza in special antreprenorilor ce mizeaza pe fonduri proprii, antreprenori ce pornesc de la zero”, spune el.