EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, va oferi servicii gratuite de consultanta in domeniul telecom, odata cu lansarea unei noi platforme online, unde vizitatorii au acces la toate informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare.
Noul website este administrat de The PhoneGeeks, echipa tehnica si de telefonie mobila a companiei, si include review-uri pentru telefoane si tablete, functia chat, pentru comunicarea directa cu consultantii companiei, dar si o serie de sectiuni dedicate, pentru a creste gradul de interactiune cu utilizatorii din mediul virtual.

Noua platforma va include in mod frecvent review-uri text si tutoriale audio-video pentru telefoane, smartphone-uri si tablete, pentru a oferi clientilor si potentialilor clienti, o parere obiectiva despre dispozitivele mobile comercializate pe plan local. In plus, aceasta are disponibila si functia de chat, unde clientii pot adresa membrilor echipei The PhoneGeeks orice intrebari legate de dispozitivele mobile preferate.

„Vrem sa oferim gratuit clientilor si potentialilor clienti toate informatiile de care au nevoie pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Platforma a fost gandita sa fie user friendly, iar legatura cu consultantii The PhoneGeeks sa fie simpla, directa si rapida, pentru rezolvarea facila si in timp real a tuturor problemelor cu care se confrunta clientii de telefonie mobila. Aceasta este si marele avantaj al noului website”, a explicat Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.

In plus fata de review-uri si functia de live chat, platforma va include si sectiuni dedicate, unde sunt disponibile fara niciun cost informatii utile si manuale despre utilizarea dispozitivelor mobile sau sfaturi despre personalizarea telefonului cu ajutorul aplicatiilor dedicate.

Astfel, in cadrul sectiunii Geektionary, vizitatorii pot afla definitii ale unor cuvinte specifice telefoniei mobile sau termeni tehnici utilizati la descrierea telefoanelor mobile. La sectiunea GeekApp, sunt disponibile o serie intreaga de informatii despre aplicatiile mobile, astfel incat utilizatorii isi pot personaliza telefonul in functie de nevoi, dar si ultimele tendinte in materie de aplicatii business, lifestyle sau pentru petrecerea timpului liber. Utilizatorii mai putin experimentati vor gasi in sectiunea Geeksteps informatii complete pentru configurarea telefonului mobil.

„Odata cu lansarea noului website, ne dorim sa crestem interactiunea cu clientii si astfel sa facilitam intelegerea si utilizarea dispozitivelor mobile”, a adaugat Cristina Szabo.

The PhoneGeeks, divizia tehnica a EuroGsm este specializata in rezolvarea oricaror probleme legate de telefonia mobila, membrii echipei avand rolul de a da sfaturi clientilor si de a incuraja utilizarea dispozitivelor mobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri