Modelul si actrita britanica Lily Cole s-a despartit de miliardarul american Jack Dorsey, fondatorul platformei de microblogging Twitter, scrie Mediafax.

Lily Cole, in varsta de 25 de ani, si Jack Dorsey, in varsta de 36 de ani, au inceput anul 2013 in resedinta de vacanta pe care miliardarul rus Roman Abramovici o detine pe insula St. Barts.

Cei doi au plecat apoi intr-o croaziera in Marea Caraibilor, la bordul iahtului de lux pe care il detine Jack Dorsey.

Totusi, in luna februarie, au aparut informatiile ca lucrurile nu ar sta atat de bine intre Lily si Jack, dupa ce cuplul a avut o disputa in aeroportul din San Francisco.

Pe de alta parte, saptamana trecuta, Jack a plecat in vacanta in Japonia cu Kate Greer, o instructoare de yoga din New York. Kate Greer, in varsta de 28 de ani, a postat pe contul sau de Twitter imagini si inregistrari video cu ea si cu Jack, in timp ce se aflau in Tokio.

Lily Cole s-a despartit de actorul Enrique Murciano in 2011, dupa o relatie care a durat aproape trei ani. Ea a avut o relatie de scurta durata si cu actorul britanic Jude Law.

Lily Cole este un model britanic care a aparut pe copertele unor reviste celebre si a participat la prezentarile unor case de moda renumite - Christian Lacroix, Alexander McQueen, Chanel, Hermes, Galliano, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier si Marc Jacobs. Din 2008, modelul britanic a inceput sa cocheteze si cu actoria si a putut fi vazuta intr-un rol in filmul "The Imaginarium of Doctor Parnassus", in care i-a avut ca parteneri pe Jude Law, Heath Ledger, Johnny Depp si Colin Farrell.

Jack Dorsey este un creator de site-uri si om de afaceri, cunoscut in calitate de creator al platformei de microblogging Twitter.

Compania Twitter a fost fondata in 2006 de Jack Dorsey, Noah Glass, Evan Williams si Biz Stone. Reteaua are in prezent 140 milioane de utilizatori care comunica prin mesaje scurte si sunt conectati printr-un sistem de socializare online.

Sursa foto: https://twitter.com/jack/status/277308828826099712

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fondatorul Twitter se iubeste cu fosta prietena a lui Jude Law