Directorul global de creatie al agentiei“Saatchi & Saatchi”, Tom Eslinger, si primul presedinte al juriului Mobile Lions de la Cannes vine la ICEEfest, unde va sustine nu doar o prezentare ci si un training privat, cu locuri limitate. Workshopul dispune de doar 30 de locuri, iar intrarea se poate face pe baza de inscriere prealabila - pentru cei care detin deja un bilet full pass - dar si cu acces doar la acest eveniment din cadrul festivalului, in limita locurilor disponibile pe site-ul www.iceefest.com, sectiunea “Registration”.
O alta prezentare este cea a serviciului muzical Deezer, reprezentat de Clément Cezard, Chief Business Development Officer.In Romania, serviciul de muzică Deezer a devenit cunoscut mai ales dupa ce a fost inclus în abonamentele Pantera de la Orange. Cele peste 20 de milioane de melodii oferite de Deezer pot fi accesate si de pe computer, dar si de pe telefonul mobil, printr-o aplicatie compatibila cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry OS.

Si Facebook vine la Bucuresti si pentru a prezenta ultimele noutati legate de aplicatii mobile si jocuri pe telefon. Juanma Jura, lead for EMEA gaming marketing solutions, va deschide cea de-a doua zi de ICEEfest.

Evenimentul reuneste jucatori ai industriei precum Google, Facebook, Microsoft, Yahoo – alaturi de agentii de creatie si strategie digitala din lume, producatori de tehnologie, aplicatii, jocuri si continut online.

Evenimentul are loc saptamana aceasta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Oportunitati de finantare, growth hacking si premiu mare la iCEE.fest