Directorul global de creatie al agentiei“Saatchi & Saatchi”, Tom Eslinger, si primul presedinte al juriului Mobile Lions de la Cannes vine la ICEEfest, unde va sustine nu doar o prezentare ci si un training privat, cu locuri limitate. Workshopul dispune de doar 30 de locuri, iar intrarea se poate face pe baza de inscriere prealabila - pentru cei care detin deja un bilet full pass - dar si cu acces doar la acest eveniment din cadrul festivalului, in limita locurilor disponibile pe site-ul www.iceefest.com, sectiunea “Registration”.
O alta prezentare este cea a serviciului muzical Deezer, reprezentat de Clément Cezard, Chief Business Development Officer.In Romania, serviciul de muzic Deezer a devenit cunoscut mai ales dupa ce a fost inclus în abonamentele Pantera de la Orange. Cele peste 20 de milioane de melodii oferite de Deezer pot fi accesate si de pe computer, dar si de pe telefonul mobil, printr-o aplicatie compatibila cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry OS.

Si Facebook vine la Bucuresti si pentru a prezenta ultimele noutati legate de aplicatii mobile si jocuri pe telefon. Juanma Jura, lead for EMEA gaming marketing solutions, va deschide cea de-a doua zi de ICEEfest.

Evenimentul reuneste jucatori ai industriei precum Google, Facebook, Microsoft, Yahoo – alaturi de agentii de creatie si strategie digitala din lume, producatori de tehnologie, aplicatii, jocuri si continut online.

Evenimentul are loc saptamana aceasta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri