Magazinul online de carte Elefant.ro a intrat pe segmentul RCA, politele de asigurare putand fi incheiate online si ulterior aduse la adresa specificata prin curier. Elefant.ro incepe astfel extinderea domeniilor de activitate, urmand sa concureze din ce in ce mai mult cu liderul pietei, eMag.ro.
Incepand de astazi, 4 iunie 2013, pana in data de 27 noiembrie 2013 inclusiv, fiecare utilizator care incheie o asigurare de raspundere civila auto va beneficia de un discount de 5% la achizitionarea politei RCA de pe elefant.ro.

„Lansare acategoriei de asigurari este inca un pas pe care www.elefant.ro il face spre diversificare. In afara asigurarii RCA online pregatim si alte servicii din aceeasi sfera“, spune Cristian Herghelegiu, CEO la elefant.ro.

Politele de asigurare RCA comercializate online vor fi livrate prin curier, la adresa specificata de cumparator si au acelasi regim legal ca si politele incheiate la un intermediar de asigurari traditional.

"Obiectivul nostru este sa devenim principalul furnizor de servicii pentru piata de asigurari online Investitia pe care am facut-o acum vine sa reconfirme potentialul pietei de asigurari online din Romania, estimata la circa 45 mil. euro", a declarat Viorel Vasile, managing partner al Safety Broker.

Elefant.ro a intrat recent si pe piata de flash sales, evaluata la 55-60 milioane de euro, fiind primul jucator ce ofera campanii de reduceri cu durata limitata (flash) la categoria carte. Sub denumirea Happy Days, elefant.ro propune in fiecare zi o campanie flash, cu reduceri de pana la 75% la titluri atractive din literatura universala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri